Luleå!

Igår så åkte jag till Luleå med min lillasyster, har aldrig varit där så vi passade på när vi ändå hade gratis resa, vi tog in på best western (hotell) verkligen jätte fint men jag fick ju betala lite för det också , men det är verkligen värt pengarna.
Nu ligger vi på hotellet efter en lång dag på stan och en härlig kväll i relaxen på hotellet.

Nu ska vi kika på lite film och äta lite kvällsfika som dom bjuder på :)

Tisdag!

Gud vad jag vart less igår, jag åkte till ica maxi för att storhandla och sedan när jag kom ut så är det någon som kört in i våran nya bil :( Och människan hade stuckit också utan något medelande. Vi som ska renovera och greja på i det nya boendet och sedan ska man behöva betala detta också. Plus att våran försäkring blir högre och våran lackgaranti försvinner. Vi köpte en helt ny bil på berners för att få alla dessa garantier , men jaja allt kan ju hända verkar det som.
Det gick ju bra att handla iaf.

Idag så ska jag till frisören och fixa mina ögonbryn som jag verkligen hatar sedan så händer det nog inte så mycket mer tror jag. Joel åker bort imorgon på chefs möte i 3 dagar och det blir inte roligt :/ Så trist att vara ensam. Ska försöka hitta på något med min lillasyster medans hon har höstlov. Kanske holidayclub i Åre eller Paradisbadet vi får se.

Nu blir det städning, dusch och promenad.


Inne i v.32

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2008-12-27

Barnet blev till omkring: 2008-04-05

Du är i vecka: 32

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 31 veckor 2 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 61


Måndag!

Igår så hade vi besök till och från, först kom min faster och min farmor och sedan Joels mamma och en kompis till honom. Efter det så kom min syster och hennes sambo och fikade lite och efter det så kom mina föräldrar. Så dagen vart full med besök och efter alla besök så gick vi och la oss och såg på tv. Joel fick jätte fina saker ,sedan så hade min farmor stickat en tröja med vantar och strumpor till lilla Oliver och det var verkligen jätte gulligt :)

Idag så måste jag nog storhandla, iaf försöka. Joel är så trött när han kommer hem ifrån jobbet så han brukar inte vara så pigg på att handla mat då, och om han följer med så ska det gå snabbt och då brukar man bara få med sig hälften av det man igentligen skulle handla.

Fotade inte så mycket igår men jag har någon bild som jag kan lägga ut iaf!

 Joel och Farmor !

Farmor och Faster!

 Thea!

 Det här hade Farmor gjort åt oss :)


Förlossningen!

Igår så skulle jag och Joel bara ta det lungt och äta lite god mat till en bra film , men efter att jag ätit så fick jag JÄTTE ont i magen och det kom tillbaka hela tiden, har aldrig haft så ont i hela mitt liv tror jag. Jag försökte med allt men inget hjälpte. Jag ringde sjukhusrådgivningen och frågade dom och dom ville att jag skulle prata med förlossningen, så jag fick prata med en trevlig tjej där som sa att hon ville att jag skulle komma in, så jag och Joel åkte in och jag fick ligga med ctg i ca 1 tim och jobbigt var det med denna värk, min puls låg på 150 och jag kallsvettades. Men allt såg bra ut jag hade haft 2 förvärkar under denna timme och lillen mådde jätte bra, vi tog lite prover och fick prata med en läkare som sa att detta beror på min foglossning, när man överanstränger sig så kan det utlösa i magvärk. Så jag skulle tänka på vad jag gör. Vart helt slut efter denna kväll och somnade direkt när vi kom hem, och nu har jag försökt fått i mig frukost men det går inte så bra :/...Och snart kommer besök för att fira Joel och jag orkar inget.
Men jag ska försöka baka och städa lite iaf!

Skriver när firandet är klart!

Grattis Joel på din 26 års dag , jag älskar dig över allt annat på denna jord :)

Lördag!

Idag så har vi varit på berners i ca 3 tim och tvättat bilen och bytt däck, och nu sitter jag hos mamma och pappa medans Joel sätter klart alla lister som är kvar, hoppas han blir klar idag, det blir så långa dagar här hemma.
Imorgon så får vi besök av min faster, min farmor, kusinen med familj, min familj och Joels mamma, så idag måste jag försöka baka lite så vi kan städa imorgon. Joel fick mina presenter idag även fast han fyller år imorgon, han vart så fin i kläderna och glad vart han också :)
Nu ska jag åka iväg till birsta och inhandla det sista för imorgon medans Joel fixar här hemma .

Ha en bra Lördag :)

Helg!

Gud vad jag sover dåligt på nätterna huua, min rygg blir bara sämre och sämre, någon som har ett bra tips? Igår så vart det ingen fika med Fia eller någon shopping av mat och fika till helgen, Joel ringde och ville ha hjälp med att leverera en bil till Sollefteå och det tog ju sin lilla tid så när vi var hemma kl. 17 så skulle vi iväg och käka hos mamma och pappa och sedan skulle Joel fortsätta att hjälpa dom med deras lister. Blev där till 22 typ sedan vart jag för trött.
Idag ska jag förhoppningsvis fika med Ulrika och sedan shoppa inför helgen, sedan ska vi till mamma och pappa och fortsätta med arbetet.
Nu vaknade Thea till liv , hon ska alltid ligga kvar i sängen till typ 11 =P  Hon vägrar gå ut innan dess.
Så nu ska jag ta en promenad med henne :)
Ha en trevlig helg alla som läser !

Dagen!

Har bara städat och gått ut med Thea idag, sedan har jag suttit i telefonen till vårdcentralen men dom är ju helt omöjliga att få tag på, blir galen.  Får fortsätta att tok ringa bara. Efter att jag ätit upp min lunch så ska jag åka och handla fika och mat inför helgen och sedan fika med Fia på stan. Vet inte alls vad man ska hitta på för gott till helgen , min kära sambo fyller ju år så något gott vill man ju hitta på. Han ville inte ha någon present sa han men jag gick och handlade lite ändå. Hoppas han blir glad :)
Och imorgon kommer Ulrika till stan så då ska vi passa på att träffas och fika lite, vi träffas ju aldrig pga avståndet. Trist !

Nä nu vet jag inte alls vad jag ska skriva, men jag kan lägga in lite bilder iaf :)


Lite prylar till Oliver ifrån Ullared.

Tröja som jag köpt till hjärtat!
Sedan en skjorta som han ska ha under !
Och en jacka , nu har han fått det han provade ut för några dagar sedan, hoppas han blir glad, nu blir han så fin till chefsmötet i Luleå på Torsdag :)
Thea gömmer sig under stolen hos mamma och pappa.
Fotbollen :)
En trött Karoline!

Mvc besöket!

Nu har man precis kommit hem ifrån mvc och allt såg bra ut , och min kurva följer linjen perfekt :) Hon sa att det var ovanligt att dom håller sig precis efter linjen, och jag hoppas att det fortsätter så bra ! Och lillens hjärta låg på 140 idag , och mitt blodtryck på 113/73. Min sambo är så gullig , även fast han har fullt upp på jobbet så dyker han upp på mvc :) ( Jag struntar i om jag inte hinner få i mig någon lunch ,bara jag får vara med ) Så underbar !
Och jag har världens bästa barnmorska på mvc hon är verkligen toppen .

Igår vart Joel klar med mamma och pappas golv , det vart jätte fint. Nu ska han bara hjälpa dom att sätta upp nya lister så är allt klart sedan . Dom blev så glada av att få hjälp i och med att pappa fortfarande är förlamad i högra sidan och har svårt att röra sig och lyfta saker. Nu är det 2 år sedan han fick en allvarlig stroke , just i det tillfället när alla sa att han inte skulle klara sig så är det helt otroligt att han är på benen igen. Han låg på sjukhus i 8 mån och kunde inte prata eller röra sig, men idag så kan han både röra sig och prata :) Han är ju inte som förr men jag är så glad att det gått så bra som det gått i och med att hoppet inte var stort just då.

Måste lägga in någon bild på Joels jobb med golvet också , synd att jag inte har någon bild på det gamla golvet.


 Hallen.



 Köket. Riktigt dåliga bilder men ska ta nya när allt är klart :)

Mvc och gravidyoga!

10.30 ska jag på kontroll på mvc och det ska bli skoj :) så nu sitter jag och försöker få i mig en macka innan jag ska hoppa in i duschen och fara iväg! Sedan ikväll blir det gravidyoga och det är alltid lika härligt, men jag har aldrig tränat på min yoga skiva som jag fick , måste kanske ta och göra det.

Nu blir det duschen ,skriver efter mvc :)


Tisdag!

Vart en lång kväll igår också, vi var hemma runt 23.00 , jag som brukar hoppa i säng efter 22.00 för att slippa må riktigt dåligt, nu tog Joel lite komptid för att åka till mina föräldrar och fortsätta med golvet, så ikväll blir det nog inte lika sent och för hoppningsvis så är dom klara idag också! Slipper laga mat idag också gud vad skönt :)
Igår medans dom la golvet så passade jag på att ta med min syster till mamma mia och birsta city, jag hittade lite kläder till Oliver på mamma mia ,måste passa på när det är rea :) Sedan hittade jag ÄNTLIGEN en vinterjacka som jag för hoppningsvis även kan ha efter att Oliver kommit, fick lite hjälp av Elin på vero moda att hitta en jacka , så snällt av henne annars hade jag aldrig hittat någon plus att hon gav mig lite rabatt på köpet ;) Var in på stadium med min syster innan och kollade efter jacka där, och det var rea plus att det fanns skit snygga everest och peak jackor för hyfsade priser men dom kunde jag inte ha nu :/ men jag ska iaf köpa en jacka till Joel där så får han den i födelsedagspresent på söndag för det behöver han. Ska snart bege mig till mina föräldrar och hålla Joel lite sällskap och mer än så händer det nog inte idag.


 Magbild!


 Olivers kläder som jag handlade på mamma mia, 4 par byxor och 1 tröja för 101:- helt otroligt. :)


 Min nya vinterjacka :)


Måndag!

Nu sitter jag och väntar på min syster som ska komma förbi och följa med mig på stan och birsta en sväng, tänkte kika lite på mamma mia och lite annat roligt :) Sedan blir det middag hos mamma och pappa igen för Joel ska fortsätta med att lägga golv åt dom, blir jätte fint. Sedan är det ju alltid ett plus med gratis mat varje dag ;) slipper man laga något själv.
Uscha vad jag mår konstigt hela tiden, magen värker sååååå mycket , känns som stark mensvärk :/ Sedan mår man ju illa på köpet. Ska det vara såhära i 9 veckor till ? eller kanske 11 veckor till och med. Jobbigt!!
Men jag får ju något fint på köpet också. Bara att härda. Finns nog dom som har det ännu kämpigare huua.

Nä nu ska jag åka iväg och shoppa lite :)

v.31

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2008-12-27

Barnet blev till omkring: 2008-04-05

Du är i vecka: 31

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 30 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 69

 

Vecka 31

Barnet:

Barnet är 39 cm långt och väger 1.6 kg. Det händer mycket varje vecka. Barnet börjar lägga på sig underhudsfett och huden är mer rosa än röd. Det har fortfarande ganska stor rörelsefrihet inne i livmodern och har troligen inte lagt sig till rätta än, även om det finns barn som redan nu lägger sig med huvudet ner i bäckeningången.

 

Mamman:
Om din graviditet är normal och du är frisk följer du säkert det så kallade basprogrammet hos din barnmorska. Då brukar det vara dags för ännu en kontroll i graviditetsvecka 31. De flesta kvinnor kan fortsätta att arbeta som vanligt en tid till. Har du ett arbete som är extra tungt eller stressigt kan du från och med nu få beviljat havandeskapspenning på hel- eller deltid. Det gäller också om ditt arbete innebär ansträngande arbetsställningar eller om du utsätts för miljögifter eller skadliga gaser. Handläggningstiden kan vara ganska lång så ansök till försäkringskassan i god tid.

Belastningen på rygg och leder ökar för varje vecka. Om du måste bära matkassar eller något annat tungt, fördela vikten mellan båda dina händer så att du inte snedbelastar. En del kvinnor har väldigt ont av foglossning. Be barnmorskan eller sjukgymnasten om tips på vad du kan göra för att lindra det onda. Det är inte ovanligt att sammandragningarna ökar nu när magen blir större. Din kropp förbereder sig långsamt men säkert på att föda.

Söndag!

Gud vad skönt det var att få sova lite inatt,men konstigt nog är jag fortfarande lite trött men jag sov säkert för mkt :P
Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och tar det lite lungt medans Joel hjälper mamma att lägga nytt golv, sedan ska vi få lite mat av dom :) Blivit bjudna hela helgen , så skönt att slippa disk och matlagning ibland. Medans dom håller på så funderar jag på att ta en sväng till birsta och kika lite.
Nu är jag inne i v.31,30+1 och tiden rullar på ganska bra, hoppas dom sista veckorna går snabbt nu.

Trött....!

Inatt så hade jag en sådan hemsk mardröm så jag sov jätte dåligt och sedan ringde min klocka 08.00 , jag klev upp och hoppade in i duschen sedan vart det lite frukost. Efter det så smög jag iväg för att inte väcka Joel sedan åkte jag till mina föräldrar på nordichallen där det var någon marknad som jag skulle hjälpa till med. Höll på att somna bakom deras saker , jag är såååå trött. Sedan var jag hemma runt 15.00 igen och då var vi tvungna att börja att städa undan lite för att svärmor skulle komma förbi oss och bjuda på mat kl 17.00 så det vart ingen vila då heller. Hon bjöd på kinamat och det var gott :) hon gick sedan hem vid 19.00 och då skulle Joel börja att klippa ner Thea och hon grinar så mycket när han ska klippa henne så jag får vänta med att vila tills vi ska sova =P längtar redan faktist.


Magen v.30

Magen v.30Magen v.30 jag ser ut som en elefant.V.30

Helg!

Äntligen helg, säger jag som är ledig dagligen. Men det är så skönt när Joel inte har en klocka som ringer om och om igen strax innan 6 på morgonen för då vaknar jag också och sedan kan jag inte somna om igen för då vaknar lillen i magen och jag får smärtor och illamåendet börjar :/ huuua. Så nu kanske man får en chans att sova lite iaf.
Igår så var jag bara hemma och tog det lungt och sedan efter jag och Joel käkat middag så åkte vi till mina föräldrar och hälsade på och fikade lite blåbärsbakelse mums:) Sedan tog mamma fram en massa sängkläder till Oliver som vi har haft när vi var små så det var ju kanon.
Och idag ska dom komma förbi och hjälpa mig ute i vårat föråd och rensa ut lite saker som dom sedan ska försöka sälja så slipper vi kasta det , roligare om man får någon krona för det :)
Ikväll är vi bjudna på oxfile hemma hos min syster och hennes sambo så vi blir där och ser lite idol och har det trevligt.

Nu måste jag ta hand om stackars Thea som har kräkts hela natten, undra vad hon har ätit igentligen. Stackarn !


Torsdag!

Gud vad tråkigt jag har om dagarna, finns inget att göra :/
Kan knappt sova heller , vaknar minst 4 gr per natt av en massa bufflar i magen och värk. Blir galen på detta , kan man inte få njuta av att vara gravid?
Funderar på att ta mig en dusch iaf och besöka mina föräldrar sedan måste jag hem och laga middag till min kära sambo. Längtar tills vi flyttar så man har lite att syssla med iaf, och jag längtar till Dec när man får lite julkänsla, tycker det är så otroligt mysigt .
Börjar bli väldigt kallt också och jag har inte hittat någon jacka ännu, vi har varit och sprungit lite hit och dit för att söka efter en jacka men min mage är i vägen och jag vill inte köpa någon ful jacka heller. :( Jag får vara utan tills lillen kommer.

Nä gud nu orkar jag inte sitta här längre , måste duscha!

Tisdag!

Idag har jag städat och tvättat sedan har jag nyss varit och besökt jobbet och köpt lite tejp, saknar mitt jobb faktist, inte roligt att vara sjukskriven så otroligt länge och inte göra något om dagarna typ, sedan har det börjat så många nya som jag inte hälsat på, men snart kommer jag tillbaka iaf :) ... Får se hur det blir med mamma ledigheten nu för Joel vill vara pappa ledig redan efter 2 månader så vi får se, har ju aldrig haft barn innan så jag vet inte vad som är bäst.

Idag ska jag och Joel på informationsträff på sjukhuset och få veta lite om förlossningen m.m kl 18.30-20.30 och det ska bli roligt, alltid roligt med information.

Nä nu ska jag börja med maten så stackars Joel har mat när han kommer hem :)


Så här ser din graviditet ut.

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2008-12-27

Barnet blev till omkring: 2008-04-05

Du är i vecka: 30

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 29 veckor 2 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 75


Barnet:

38 cm lång och ca 1.5 kg tung. Barnets hjärna utvecklas och växer. För att få plats veckar den ihop sig allt mer och bildar dess karakteristiska vindlingar och flikar. Barnets lungor är nästan helt utvecklade och det övar på andningsrörelser genom att höja och sänka bröstkorgen.


Helgen!

I helgen så åkte vi till Jönköping och bodde på hotell , vi var framme 1 på natten och gud så trötta vi var.
Lördagen så klev vi upp vid 09.00 för att käka frukost och göra oss klara inför ullared, vi var klara runt 10.30 och sedan
åkte vi vidare mot ullared som ligger ca. 16 mil ifrån Jönköping. Vi var framme runt 12.30 och försökte hitta en parkering på ullared och det var ju absolut inte det lättaste, tog ca 30 min för oss att få en parkering. Sedan gick vi och köpte oss lite lunch innan vi skulle gå in och shoppa. Vi gick emot ingången och såg att det var en kö på 1 km ute i spöregnet innan man fick komma in så det var bara att ställa sig i kön och se glad ut. Vi var inne runt 14.00 för att få börja att shoppa och det var ju hur mycket folk som hellst där inne, vi fick ställa ifrån oss vagnen och verkligen försöka ta oss fram i folkmassan för att hitta det vi sökte efter. Vi hittade en massa babysaker och julklappar, men allt hittade vi inte för det var ju omöjligt när det var så mycket personer där inne. Men gud så mycket fina saker dom har och billiga är dom , det är så roligt att shoppa där inne. Joel ställde sig i kassan vid 16.30 och vi var framme för att betala runt 18.15 och det fanns 63 kassor och det var likadant i alla. Man blir galen på alla köer och trängsel men det är ju ändå värt det :)
Sedan åkte vi vidare för att käka middag och vi tog det första bästa stället för vi var dö hungriga, vi kom in på matstället och kikade vad dom hade och dom var svin dyra så vi delade på en pizza och tog sallad till det, jätte otrevliga var dom också sedan skulle vi betala och då fick vi betala 10:- extra i straffavgift för att vi delade på maten :S helt sjukt. Msan bör ju få äta som man vill. Men men vi fick ju mat iaf :)

Måste säga till alla nyblivna mammor och mammor att om ni ska handla massor med saker till era små så ska ni åka
till ullared för där finns det verkligen mycket saker till dom och det är billigt också. Men åk på en vardag inte på en helg;)

Ska lägga in en bild lite senare på köerna där inne.

 Lite av det vi shoppat till lillen.


Helg!

Ja nu sitter jag och mår tooook illa , blir så less på detta. Jag som började känna mig rätt okej i v 16 och trodde att jag skulle få må så fram till bf men icke. Nu har det hemska illamåendet kommit tillbaka igen. Och jag som har minst 11 veckor kvar till bf om jag inte går över tiden eller får tidigare. Jag kan inte sova riktigt på nätterna heller. Visst är det mysigt att vara gravid och få känna alla dessa sparkar men det är absolut ingen dans på rosor att vara det. Vissa mår kanon och vissa mår verkligen riktigt dåligt. Men det är ju värt det i längden. Och nu längtar jag verkligen tills detta är över. Tänk att kunna sova normalt, äta normalt, slippa yrseln,huvudväken,ryggvärken och magsmärtorna vilken dröm.
Känns som att jag har mått såhär i hela mitt liv ,för jag kan inte komma ihåg när jag mådde bra senast. Nä nu har jag klagat alldeles för mycket. :P

Idag så ska jag ner och simma en sväng och packa våra väskor för kl 17.00 idag beger vi oss till Ullared, längtar tills jag får shoppa en massa imorgon :) Hoppas jag hittar allt vi behöver nu plus lite till kanske! Sedan ska vi kanske hälsa på Joels bror i Göteborg så hoppas han har tid med oss.

Nä nu måste jag gå ut en sväng i friska luften innan jag kräks.

Ha en jätte trevlig helg allesammans.

Thea!

 Thea på Joels jobb. :)



 Jag och Thea på ibis hotell i Stockholm :)

Torsdag!

Idag har jag haft så ont i magen så jag har bara varit hemma och pysslat, ingen matlust ,illamående och smärtor :/ vill så hemskt mycket att detta ska gå över snart. Men jag har ju iaf fått tid till att ta bort fläckar från Joels tröja, sytt ihop två tröjor och haft tid till att skriva en lång inköpslista inför helgen i ullared :) Hoppas jag kan mår någorlunda i helgen nu så vi kan mysa och bara ha det allmänt trevligt, inte lika roligt om man har magsmärtor/ryggsmärtor.
Nu har man ju all tid i världen till att gå ut i förådet och kika vad som ska vara kvar och vad som ska kastas men det är ju så tråkigt väder :( Och Thea blir så blöt när hon är ute och springer sedan drar hon in hela skogen typ :P Får städa varje dag nu. Jäkla skit väder.

Nä nu ska jag nog gå ut och hämta en resväska iaf och fixa lite.
Tjing sålänge alla bloggläsare :)

Onsdag!

Idag har jag bara varit hemma och tvättat och slappat lite, men snart måste jag iväg och handla mat och sytråd till min tröja. Idag ska jag på gravid yoga , ganska så avslappnande faktist och säkert bra inför förlossningen.
Nu har man bokat hotellrum inför helgen också , skönt att ha det klart. Så bra att Joel samarbetar med Ibis för det blir ju så mycket billigare :) Priset skulle vara 1365:- för hela helgen med frukost men vi fick det för 342,50:- inkl frukost , kan inte bli bättre :) Får se hur lång tid han orkar inne på Ullared nu men han brukar vara rätt så tålmodig ändå där inne , så hoppas han klarar ett tag . Han ser ju fram emot att handla barnsaker så det kommer nog att gå bra :)

Nu ska jag föna håret och åka iväg en snabbis.

Tisdag!

Blev väckt av min väckarklocka i magen som vanligt 05.45, varför ska lillen börja hoppa runt så tidigt blir så svårt att somna om pga illamåendet och sparkarna. Idag så har jag städat undan lite och kikat på tv typ , kl 13.00 så blir det ett möte tillsammans med min sambo på banken om vårat lån till radhuset. Längtar mer och mer för varje dag till vårat nya boende men samtidigt så gruvar jag mig, hatar att flytta plus att det kommer bli kämpigt med denna flytt om vi inte får tillgång till boendet tidigare. Dom ska vara ute kl. 12.00 den 5 Dec och vi ska vara ute samma tid, vart ska man ha grejerna när man inte har tillgång till radhuset?:S och hinner man verkligen städa och packa ut allt innan 12.00 ? Aja det ska jag väl inte tänka på ännu vi får besked om inflytten i mitten av Nov så då kan man börja tänka mer på det.
Nu ringde min kära sambo och ville bjuda på lunch innan banken ,synd att man inte är hungrig ännu :/ får bli en macka eller något annat hemma ist.

Nu måste jag röra mig härifrån, måste gå ut med Thea och boka tid i tvättstugan .


Ha en fortsatt trevlig dag alla som läser detta :)


Måndag!

Nu sitter jag och slappar framför tven innan jag ska åka ner och simma lite, sedan ska jag ner på banken och betala in handpenningen på radhuset , skönt att ha allt klart. mindre än 2 månader kvar till det nya boendet nu, blir skönt att få större :)
Måste ta och boka hotell till helgen också så vi har någonstans att bo när vi ska till Ullared. Blir roligt att inhandla det mesta till lillen så man har det klart och lite julklappar för det kommer vi inte ha tid till. Hoppas vi hittar det mesta !
Måste ta mig i kragen och gå ut till förådet och rensa vad som ska slängas och vad som ska vara kvar också så man har det färdigt, men det är ju så tråkigt och jobbigt. Men man måste ju ibland =P
Nä nu blir det en promenad med Thea och sedan måste jag simma.

Söndag!

Uscha vädret blir bara sämre och sämre och kallare och kallare :/ Man blir ju på sådant tråkigt humör när det är sånt här väder. Igår så hände det inte så mycket ,vi var till birsta en sväng med Alex sedan så åkte vi hem och såg en film och beställde pizza och efter det så besökte vi Erik och sjöng lite sing star. Idag så ska vi åka och köpa en present och sedan fira min kusin och se hur dom har fått det i det nya radhuset.

Gud vad jag har sammandragningar ofta, känns som stark mensvärk :(
Inne i v.29 nu iaf och hoppas tiden går snabbt.

Beräknat förlossningsdatum: 2008-12-27

Barnet blev till omkring: 2008-04-05

Du är i vecka: 29

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 28 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 83

Barnet:

37 cm och ca 1.2 kg. Barnet kissar och dricker 0.5 liter fostervatten varje dag. Dess huvud är stort i förhållande till resten av kroppen och det är fortfarande magert utan underhudsfett. Än kan det fritt ändra läge och slå kullerbyttor i mammas mage. Det är vanligt att barnet vid den här tiden sparkar mycket men en del barn är mer stillsamma än andra. Om du är stressad eller upprörd reagerar barnet troligen på de stresshormoner som frigörs och cirkulerar över till barnet via moderkakan. Prova att lugna barnet genom att ta några lugnande andetag och slappna av. Prata lugnande, stryk över magen och rör dig mjukt så kommer de flesta barn till ro igen. Precis som efter födelsen.


Lördag!

Nu sitter man och väntar på att Joel ska vakna och komma och äta lite frukost med mig.
Snart ska jag städa och ta en dusch innan damen kommer och skriver papper på våran lägenhet.
Sedan så ska vi på någon mässa med syster och hennes sambo.
Får se vad som händer ikväll , just nu vet jag inte alls.
Nu vaknade Joel så nu ska jag äta ! :)

Sparkar!


Oliver!


Lite bilder!

Våran nuvarande radhuslägenhet som kommer att säljas idag, jobbigt jag älskar verkligen denna lägenhet. Har världens bästa läge och stor uteplats och den är väldigt trivsam, men vi måste ju ha större. Vi kommer nog att trivas i vårat nya boende också.





Till vänster är våran gamla bil som jag trivdes med till tusen och till höger är våran nya bil som vi skaffade nu för att få mer plats för barnvagn och hund.. Riktigt härlig är den att köra ,så jag är nöjd :)


Fredag!

Vaknade strax efter 8.00 idag och mådde illa och lillen sparkade så mycket så jag inte kunde somna om.
Nu har jag fått i mig lite frukost så illamåendet blev lite bättre iaf.
Igår så var jag och min lilla syster och simmade och efter det så gick vi på stan och kikade lite, vi åt lunchbuffe på kina och jag hade tagit bläckfisk som jag inte hade någon aning om förrens jag åt det uscha vad äcklig, kunde inte äta mer efter det. Efter en lång dag så blev vi bjudna på fläskfile gryta med pasta hos mamma och det var mycket godare :)
Igår så ringde våran mäklare och sa att vi har fått radhuset :D jag är så överlycklig. Äntligen får jag inreda lillens barnrum , just nu står hans prylar i vårat kök. Synd att inflytten blir så sent bara 26 dagar innan beräknad födsel. Men vi har ju mycket hjälp iaf så det ska nog gå bra. Idag ska vi skriva på papper kl 13.00 sedan är den VÅRAN :)
Idag så får vi alla besked om våran nuvarande lägenhet också sedan avslutar vi budet och skriver papper.

Idag kanske det blir så att vi drar oss mot Ullared över helgen men vi får se , annars får det bli nästa helg.
Nu blir det en promenad med hunden.


Magen i v.18 och 27.

Till vänster är jag i v.18
Till höger i v.27
Tycker magen ser så otroligt dum ut i v.18 =P
Men det växer iaf :)


Mvc besök.

Idag så har jag varit på mvc besök och gjort prover och lite sådant, Blodtrycket låg på 113/74, blodvärdet på 115, sockret på 6,1 och sedan hade jag gått upp 5 kg. Så jag är ganska nöjd men jag hoppas att blodvärdet blir mycket bättre.
Min kurva låg precis på normal och jag följer linjen och lillens hjärta låg på 140 :) Det är så mysigt att få höra hjärtat. Och han vaknar varje gång man håller på med något på magen.
Nu vill jag att tiden bara rusar iväg så jag får ha min lilla Oliver i min famn.

Igår så hade vi 2 st till som kollade på lägenheten och båda dom var intresserade och idag så får vi samtal av alla och får veta vad dom vill lägga för bud på den. Hoppas vi får lite iaf :)
Vi leder fortfarande budet på radhuset så jag hoppas att vi får den .

Nu ska jag åka och kika lite på utförsäljningen på coop bygg och se om man hittar något fynd:)

RSS 2.0