Magen v.27

Här är en magbild i v. 27 :)


Tisdag!

Nu sitter jag och försöker få i mig lite fullkornsgröt och vatten men det går väl som det går.
Har såååå svårt att äta på morgonen för jag mår så illa.
Och igår var den värsta natten på länge iaf, fick så otroligt ont i magen och mådde så illa och svetten bara rann om mig, vi försökte ta en promenad men det gjorde för ont så att jag knappt kunde stå på benen, sedan värmde Joel en värmedyna och la den på min mage och lite kyla i pannan men det funkade inte heller :/ det var iaf skönt med lite kyla i pannan. Drack lite samarin men det funkade ju absolut inte, undra vad det var för värk igentligen. Jag som aldrig varit gravid innan och aldrig haft denna smärta. Ca.4 tim efter att jag fick ont lyckades jag somna i Joels famn och sov fram till kl 10.00. Hoppas att jag aldrig får sådära ont igen för det var så obehagligt, man vet ju inte vad som händer och man blir ju så orolig :/ .... Jaja det är ju bättre nu iaf.
Nu ska jag försöka ta mig ner och simma några längder innan jag ska visa lägenheten kl 14.00 , människor har redan lagt bud på den så hoppas denna dam är intresserad också så vi får lite extra :)
Vi leder vårat bud på radhuset iaf och det känns skönt.
Nä nu blir det en promenad med hunden innan simmningen.

Måndag!

Helgen har varit bra, igår var vi till Angelica & Coffa och käkade kina mat  sedan kikade vi på film.
Idag har jag bara varit hemma typ sedan var jag på ikea en snabbis och kollade runt lite.
Och nu sitter jag hemma igen och slappar. Ska väl kika på några bra program och vila, har så ont i huvudet som
vanligt. Skönt att jag ska till mvc på onsdag morgon och ta prover.
Vet inte vad jag ska skriva så jag avslutar detta inlägg nu :)


Graviditeten!

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2008-12-27

Barnet blev till omkring: 2008-04-05

Du är i vecka: 28

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 27 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 90


Söndag!

Nu sitter jag bara och slappar lite medans Joel åkte på apoteket och köpte något till hans mamma emot hennes magsjuka. Hoppas inte han blir smittad nu bara , känns som att mitt imunförsvar är väldigt dåligt.
Igår så vart det middag hos mina föräldrar sedan så gick jag, Joel och stora syster på casinot och spelade bort lite pengar, det var riktigt roligt men det hade varit roligare om man hade vunnit lite :)
Nu sitter jag och funderar på vad vi ska hitta på idag, känns som att jag vill gå ut en sväng iaf. Sedan blir det väl mest att slappa framför någon bra film med Joel.

Igår så köpte jag mig 2 par nya skor och en tröja ,alltid roligt med nytt.
Fast det är inte så roligt när pengarna bara springer iväg :/
Nu ska jag vänta med att handla något tills vi åker till Ullared och inhandlar allt vi behöver.

Inne i v.28 nu, blir galen kan inte tiden gå snabbare ......! :P

Oliver!

Måste passa på att lägga ut någon bild på våran son ifrån tittut i Stockholm. :)
Detta var för 2 veckor sedan, och det var en helt otrolig upplevelse.






Lördag!

Vaknade strax innan 09.00 idag och gjorde lite frukost till oss, och nu har Joel åkt och spelat lite frisbeegolf med några kompisar. Och jag passar på och bloggar lite :) Idag så ska vi åka och kika efter skor åt mig sedan så ska vi kolla på en barnsäng som vi ska köpa om någon vecka, och kl.17.00 har vi en visning på lägenheten och sedan blir det middag hos mina föräldrar.
Så glad att vi har två köpare på lägenheten och anonnsen har bara varit ute i 2 dagar. Hoppas man får lite extra utöver vad vi vill ha så vi har mer att lägga på radhuset :)

Här är lite bilder på radhuset iaf .
 Här är på några rum iaf. Fanns inget på sovrummet, hallen, toaletten med dusch eller uteplatsen där bak. Men det här är det boende vi ska lägga bud på iaf ,sedan får vi hålla tummarna bara :) Finns ju lite att göra men det gör vi isf eftersom. Men barnrummet fixar vi direkt i Dec.

Fredag!

Idag har vi varit på våran andra visning av radhuset som vi tänkte köpa ifall det inte går upp allt för mycket.  Så vi håller tummarna så vi får det lite större tills lillen kommer till världen :) Har även haft två visningar idag på våran radhuslägenhet och båda paren vill ha den , så det blir budgivning . Så hoppas på att den går upp lite extra :) Har man lite extra att lägga in på det nya boendet. I övrigt så har dagen varit lugn , har varit och stor handlat mat och städat. Och nu funderar vi på att besöka min syster och hennes sambo en sväng.
Och imorgon blir det spa på södra berget gud så härligt, bara inte Joel känner sig sämre. Jag har lyckats smittat den stackaren :/ Men det är bara att hålla tummarna på det bästa.

Var ett tag sedan jag skrev här , hade nästan glömt bort att jag startat en blogg här.Har uppdaterat mig på en annan bloggsida dom senaste veckorna, gå in och kika där ifall ni vill veta vad som hänt dom senaste dagarna.  :)http://karolineeriksson.bloggsida.se/
Ska börja att blogga här nu ist.

Jag har iaf gått 27 fulla graviditets veckor imorgon och tiden går ganska snabbt och det känns så skönt.
Så måste även lägga in bilder på magen så ni får se :)

v.25v.25

Längtar!

Nu är man inne i v.24 och tiden bara rullar iväg, känns som att man nyss fick ett posetivt test. Men tiden får gärna rulla på snabbare så jag får hålla i min lilla bebis snart. Sedan är jag så less på att vara sjukskriven och bara gå hemma hela dagarna, vill kunna jobba så tiden går snabbare. Men jag kan inte göra så mycket åt den saken tyvärr.
Och idag var Joels syster Erika på besök, alltid trevligt med lite sällskap :) Och nu på Söndag så flyttar hon till Australien i 8 mån :/ så då hinner hon inte träffa våran lilla knodd innan hon åker, men hon får ju träffa den lilla när hon kommer hem iaf :)   Nu blir det lite kvällsfika och någon bra film med min älskade sambo :) Nattinatt

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0