Helgen!

I helgen så åkte vi till Jönköping och bodde på hotell , vi var framme 1 på natten och gud så trötta vi var.
Lördagen så klev vi upp vid 09.00 för att käka frukost och göra oss klara inför ullared, vi var klara runt 10.30 och sedan
åkte vi vidare mot ullared som ligger ca. 16 mil ifrån Jönköping. Vi var framme runt 12.30 och försökte hitta en parkering på ullared och det var ju absolut inte det lättaste, tog ca 30 min för oss att få en parkering. Sedan gick vi och köpte oss lite lunch innan vi skulle gå in och shoppa. Vi gick emot ingången och såg att det var en kö på 1 km ute i spöregnet innan man fick komma in så det var bara att ställa sig i kön och se glad ut. Vi var inne runt 14.00 för att få börja att shoppa och det var ju hur mycket folk som hellst där inne, vi fick ställa ifrån oss vagnen och verkligen försöka ta oss fram i folkmassan för att hitta det vi sökte efter. Vi hittade en massa babysaker och julklappar, men allt hittade vi inte för det var ju omöjligt när det var så mycket personer där inne. Men gud så mycket fina saker dom har och billiga är dom , det är så roligt att shoppa där inne. Joel ställde sig i kassan vid 16.30 och vi var framme för att betala runt 18.15 och det fanns 63 kassor och det var likadant i alla. Man blir galen på alla köer och trängsel men det är ju ändå värt det :)
Sedan åkte vi vidare för att käka middag och vi tog det första bästa stället för vi var dö hungriga, vi kom in på matstället och kikade vad dom hade och dom var svin dyra så vi delade på en pizza och tog sallad till det, jätte otrevliga var dom också sedan skulle vi betala och då fick vi betala 10:- extra i straffavgift för att vi delade på maten :S helt sjukt. Msan bör ju få äta som man vill. Men men vi fick ju mat iaf :)

Måste säga till alla nyblivna mammor och mammor att om ni ska handla massor med saker till era små så ska ni åka
till ullared för där finns det verkligen mycket saker till dom och det är billigt också. Men åk på en vardag inte på en helg;)

Ska lägga in en bild lite senare på köerna där inne.

 Lite av det vi shoppat till lillen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0