Nu var det helg igen då :)

Idag så ska jag med min syster till birsta city och shoppa och äta lite lunch , sedan ikväll ska jag umgås med Joel och då får vi se vad vi hittar på. Imorgon ska jag och Joel äta julbord på Casinot med Farmor,Faster,kusin Pierre och hans flickvän Angelica och det ser jag fram emot :)
Och Söndagen ska vi väl fortsätta att pyssla på här hemma med flytten. Vi har kommit en bra bit nu faktist, nu är det mest dom stora sakerna kvar och Joel har börjat att flyttstädat skåpen redan. Skönt att ha det mesta klart så slipper man stressa. Vi besökte våran granne igår också för vi hade köpt jultidningar av hennes son och dom är så trevliga, känns trist att flytta när man har så snälla grannar. Men vi ska ju hålla kontakten och dom ska hälsa på oss när lillen har kommit och när vi fått iordning där hemma. Så det känns ju roligt iaf, sedan hoppas jag på att vi får bra grannar dit vi flyttar också.

Gud drömde en hemsk dröm om min blivande förlossning inatt och gud vad jag mådde illa och hade ont i magen när jag vaknade uscha. Hoppas det ska gå bra och inte som i min dröm.
Har funderat på bb väskan också för imorgon går vi in i v .36 men kan inte packa den förens vi flyttat och packat upp allt.
Så det blir väl i v.38-39 så hoppas han inte kommer tidigare då bara.

Nej nu ska jag städa lite och fixa iordning mig för att åka och hämta min syster yster.
Ha en fortsatt toppen fredag alla :) Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0