Fredag!

Idag så har jag varit i Birsta med min syster och kikat runt lite sedan lunchade vi. Hade jätte mysigt faktist, sedan var jag på jula och köpte en vetekudde så jag kanske kan sova lite bättre om nätterna och samtidigt så fick jag träffa mina arbetskollegor och det är alltid roligt :)
Sedan bad jag Joel komma förbi ica maxi så vi kunde handla lite tillsammans så jag slipper bära på matkassarna, och sedan efter det så drog jag med honom på kappahl för jag hade hittat så söta saker till våran Oliver :)
Plus att dom hade halva rea priset och hur bra är inte det. Nöjd vart jag iaf och jag hoppas att han kommer bli fin i detta.
Vi bjöd över svärmor som åt lite smörgåstårta med oss och kikade på idol och nu har hon precis gått hem och hon tog lilla Thea med sig för vi ska ju på casinot på buffe imorgon med min släkt.
Nej nu ska jag snart se utröstningen på idol sedan ska jag och Joel mysa och se någon bra film .

Ha en fortsatt trevlig fredags kväll.
Kram



 Detta vart våran fredags middag! Gott:)

 Detta handlade vi till Oliver. Nalleboken till barnvagnen den köpte vi i jultidningarna för 59:- , Och allt annat köpte vi på kappahl för endast 101.50:- och hur billigt är inte det =) Tog strl 62 så han kan växa i det !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0